Ertuğrul Gazi Mahallesi, Ferhatpaşa Sokak, 4 numarada dün akşam saatlerinde meydana gelen olay edinilen bilgilere göre şöyle gerçekleşti:

İbrahim Özkaya,  arkadaşı Osman Kızıltaş’a ait olan ve bir kısmı İşyeri olarak kullanılan binanın çatısındaki karları temizlemek için çatıya çıktı. Özkaya, eternit kaplı çatıdaki karları temizlerken çatının bir kısmındaki şeffaf eternitlerin üzerine bastı. Üzeri karla kaplı  eternitin kırılması üzerine İbrahim Özkaya yaklaşık 7 metre yükseklikten makine imalatı yapılan işyerinin beton zeminine çakıldı. İşyerinde o sırada çalışan işçiler, hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Sağlık ekipleri ve polisin yaptığı ilk incelemede İbrahim Özkaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.


İbrahim Özkaya’yı tanıyan komşularından birisi, “Çatıdaki karları temizlerken düşerek ölmüş” diye konuştu. Polis işyerinde çalışan işçilerden bilgi alırken olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından İbrahim Özkaya’nın cesedi ambulansa konularak Pendik Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.