Maçın 85'inci dakikasında attığı gol sonrası taraftarların olduğu tribüne koşup, saha kenarındaki kar örtüsüne kendisini bırakan Gökhan'ın bu sevincine futbolcu arkadaşları da ortak oldu. Kar üzerine yüzü koyun kaydıktan sonra yatan futbolcu Gökhan'ın üzerine diğer futbolcu arkadaşları da atladı. Bir anda dili boğazına kaçan Gökhan, nefes almakta zorlanıp, güç anlar yaşadı. Bu sırada Gökhan'ın nefes alamadığını fark eden arkadaşları, durumu hakeme ve saha kenarında bulunan sağlık ekiplerine bildirdi. Karla kaplı saha kenarında yığılıp kalan Gökhan'a ilk müdahale yapılırken, durumunun ciddi olması nedeniyle hemen sedye ile ambulansa konularak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Her iki takımın futbolcuları bir süre panik yaşarken, maçın orta hakemi kalan 5 dakikayı oynatmak durumunda kaldı ve maç da Çorum Belediyespor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Yüksek İhtisas Hastanesi'nde hemen müşahade altına alınan talihsiz futbolcu, bir süre sonra kendisine geldi. Ölümden dönmesinin şaşkınlığını yaşayan Gökhan'ı maçın ardından takım arkadaşları ziyaret etti.

Gökhan'ı sağlığına kavuşturan doktorlar, zamanında müdahale edilmemesi durumunda futbolcunun hayatını kaybetme riskinin yüksek olduğunu söyledi. Gökhan bir süre sonra sağlığına kavuşup, taburcu edildi ve kafileye katılıp geldikleri otobüsle Çorum'a döndü.