Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Denizli-Antalya Karayolu Gökpınar Mevkisi’nde meydana geldi. Antalya’dan Denizli yönüne giden Osman Kılıç’ın kullandığı 07 KE 433 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen Aydemir Deniz yönetimindeki 20 Y 4393 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet yolun dışına çıkarken, sürücüsü Osman Kılıç araç içinde sıkıştı. Kazada, hurdaya dönen minibüsteki yolculardan Hatice Yılmaz hayatını kaybederken, Ömer Lütfü Özcan, Cemile Oktay, Ufuk Kürekçi, Şennur Aryüz, Ramazan Ön, Aydemir Deniz, Necip Taşdemir, Yılmaz Güç, Şenay Eşmeli, Dudu Cancan, Osman Kılıç, Hakan Tuncer ve adı belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Kamyonet sürücüsü Kılıç'a önce boyunluk takıldı. Ardından da itfaiye ekipleri devreye girip, 30 dakikalık bir çabayla Kılıç’ı sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastaneleri’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından Hatice Yılmaz’ın cesedi de otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.