Kaza, gece saat 24.00 sıralarında Hayrabolu Caddesi üzerinde meydana geldi. 50 yaşındaki Necmi Karakaş idaresindeki 59 EZ 287 plakalı kamyonet, sola dönen 67 yaşındaki Mehmet Zeki Parlakyıldız idaresindeki Tekirdağ Belediyesi'nin 59 FV 467 plakalı çöp kamyonuna arkadan hızla çarptı. Kamyonet şoförü çevredeki vatandaşlar tarafından dışarıya çıkartılarak özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Kamyonette yolcu olarak bulunan ve araçta sıkışan şoförün eşi 50 yaşındaki Neriman Karakaş ile aynı yaştaki Fatma Topçu için vatandaşlar polis, ambulans ve itfaiyeye haber verdi.

ARAÇTA SIKIŞAN KADINLARI KAZA KIRIM EKİBİ KURTARDI

Kısa sürede kaza yerine gelen Tekirdağ İtfaiyesi Kaza Kırım, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, sıkışan iki kadını yaklaşık 20 dakika süren çalışmayla bulundukları yerden çıkardı. Yaralılardan biri olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne götürülürken, diğer yaralı ise vatandaşlar tarafından yağmurda ıslanmaması için kaza yeri yakınınıdaki otobüs durağına götürüldü. Yaralı kadın, kısa süre sonra gelen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan 3 yaralının da hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

KAÇTILAR

Çevredeki vatandaşlar, kazaya karışan çöp kamyonu şoförü ve iki temizlik görevlisinin korkuya kapılarak olay yerinden kaçtığını iddia etti. Polisin olayla ilglii soruşturmasının sürdüğü belirtildi.



RY(LK/AK)