Kaza, saat 01.00 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun 12'nci kilometresindeki Şekerdere Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. Gaziantep yönünden Osmaniye tarafına gelen 49 yaşındaki Bekir Çaldar yönetimindeki 46 KF 158 plakalı kiraz yüklü kamyon, aynı yönde yol kenarına park etmek için yavaşlayan 61 yaşındaki Bulgaristan kökenli Bagryan Lılov yönetimindeki C 4105 EH 61 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, kamyon sürücüsü Bekir Çaldar hafif yaralanırken, yanında yolcu olarak bulunan damadı Hacı Baştürk, araçta sıkışarak ağır yaralandı.

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Baştürk'e müdahale ederken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de yaralıyı sıkıştığı yerden çıkartmak için seferber oldu. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan Hacı Baştürk, tüm uğraşlara karşın kurtarılamadı. Baştürk'ün cenazesi otopsi için Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TIR sürücüsü Bagryan Lılov ise kazanın etkisi ile şoka girdi. Sağlık görevlilerince müdahale edilen Lılov ve kamyon sürücüsü Bekir Çaldar da, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.



İE(OA/CK)