Kaza saat 15.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Pazar Sokak'ta meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti:

Sokak üzerindeki fatura ödeme noktasında elektrik faturasını ödeyen 41 yaşındaki Kadife Yıldırım, karşı kaldırıma geçmek istedi. Bu sırada, hızlı bir şekilde sokağa giren hafriyat kamyonunun kimliği henüz belirlenemeyen sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan kadını altına aldı.

Kaza sonrası durmayan kamyon sürücüsü, olay yerinden hızla kaçtı. Görgü tanığı ile vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Kadife Yıldırım’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürmek için ambulansa koydu. Ağır yaralı Yıldırım yolda hayatını kaybetti.

MAHALLELİNİN TEPKİSİ

Kaza sonrası olay yerinde toplanan mahalleli kamyon sürücülerine tepki gösterdi. Sokağın girişine taşlar dizerek kamyonların girmesine izin vermedi. Bir kamyon sürücüsü ile mahalleli arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Son zamanlarda sürekli kazalar yaşandığını belirten vatandaşlar “Bu kamyonların ara sokakta ne işi var. öz göre göre altına alıyor. TEM’de gidiyor sanki” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Polis kaçan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

(BB)