Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Gazi Mahallesi İlhan Akgün Caddesi'ndeki Ali Tuğrul Apartmanı'nda meydana geldi. Şoför Mehmet Baş, iş bitimi akşam evine gelip, kapısının zilini çaldı. 2 çocuk annesi eşi Nazlı Baş kapıyı geç açında şüphelenen Baş, yatak odasına girdi, ardından diğer odalara baktı.

Baş, tuvalete girince Abdurrahman Özkan ile karşılaştı. Öfkelenen Baş hemen mutfağa giderek eline geçirdiği bıçakla eşi ve sevgilisine saldırdı. Eşi ve sevgilisini öldüren Baş, daha sonra polisi arayarak evine çağırdı. Teslim olan Mehmet Baş'ın cinayeti 2 yaşındaki oğlu Ahmet Utku ve 8 yaşındaki Teslime Yaren'in gözleri önünde işlediği ileri sürüldü.

Bir süredir ilişki yaşadığı belirtilen Nazlı Baş ve Abdurrahman Özkan'ın cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet Baş, bir süredir eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, iş dönüşü geldiği evde eşi ve sevgilisini yakalayınca kendini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Baş, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.