Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olan ve aynı fakültede doktorasını yapan eczacı Demet Gilik ile özel bir firmada yöneticilik yapan Özgür Ünsal, bir süre önce evlilik kararı aldı. Atıf Yılmaz'ın yönettiği ve Kadir İnanır ile Türkan Şoray'ın başrollerinde oynadığı 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminden çok etkilenen çift, yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünün yapıldığı restorana, damat Ünsal'ın kullandığı ve üzerinde 'Al Yazmalım' yazan kırmızı renkli bir kamyon ile geldi. Davetlilerin şaşkın bakışları arasında kamyondan inen çift, yörük kilimi üzerinden yürüyerek girdikleri salonda düğünün ilk dansını alkışlar eşliğinde yaptı.

'EN BÜYÜK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Gelin Demet Gilik, kamyonla düğüne gitme teklifininin eşi Özgür Ünsal'dan geldiğini belirterek, "Düğüne ha otomobille gitmişsiniz ha kamyonla fark etmez. Eşim bana bu sıra dışı teklifle geldiğinde benim de hoşuma gitti. Teklifini kabul ettim. Benim için de hayatımın en güzel anlarından biri oldu" dedi.

Ailesinin yaklaşık 70 yıldır taşımacılık sektöründe iş yaptığını anlatan damat Özgür Ünsal ise "Çocukluğumdan beri yaşamım kamyonlarla iç içe geçti. Kamyonlara olan merakım nedeni ile Temsa'da da bu bölümde çalışıyorum. Kamyon fikrini eşime anlattım, o da kabul etti. En büyük hayalimi, eşimin izni ile gerçekleştirdim. Bizim için de, düğüne gelenler için de muhteşem bir anı oldu" diye konuştu.



ME(AŞ/OA/CK)