Mustafa Kamalak, Karabağlar ve Konak ilçe teşkilatlarının İhsan Alyanak Spor Salonu'nda düzenlenen sandık başkanları toplantısına katılmak için dün İzmir'e geldi. Burada partililere seslenen Kamalak, yatırım yapmayan bir ülkenin fakirliği yenmesinin mümkün olamayacağını, sefalete çare bulamayacağını, Türkiye'de tüketim ekonomisi yerine üretim ekonomisini savunan tek partinin Saadet Partisi olduğunu savundu.

ASKER BİZİM, BİNDİĞİ JET YABANCI

Türkiye'nin dünyanın en kalabalık ordularından birine sahip olduğunu dile getiren Mustafa Kamalak, "Mehmetçik bizim, asker bizim, subay bizim ama ne yazık ki o askerimizin altındaki tank yabancı, bindiği jet yabancı, eğitim silahı yabancı. Biz diyoruz ki bu ülke tankını da topunu da otomobilini de uçağını da gemisinide yapabilecek güçtedir" dedi.

Evladını gönül rahatlığıyla askere gönderemeyen annelerin, babaların endişe duymakta haklı olduğunu söyleyen Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu ülkede daha fazla kan dökülmesini istemiyorsanız adres Milli Görüş'tür, Saadet Partisi'dir. Eğer başka bir parti çıkar da terörü biz önleyebiliriz diyorsa, mesela AK Parti çıkıp da `terörü ben çözerim' diyorsa sormak isterim o zaman: Sayın Başbakan terörü sen önleyeceksin öyle mi? Peki neyi bekliyorsun? On yıldan bu yana tek başına hem de ezici çoğunlukla iktidarsın. Akan kanı durdurabilmek için, annelerin gözyaşlarını silebilmek için kaç yıl daha iktidarda kalman gerekiyor ve kaç milletvekiline sahip olman gerekiyor? Hayır siz terörü bitiremezsiniz. Çünkü tuttuğunuz yol yanlış, gittiğiniz yön yanlıştır. Sunduğunuz reçete bu milletin derdine deva olacak bir reçete değildir."

Mustafa Kamalak şehit sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek,, "İktidar sahibi kardeşlerimiz Batı ile el ele vermek suretiyle terörü önlemek istiyorlar. Peki teröristlerin elindeki silahı onlara veren kim? Batılı dostlarımız değil mi?" dedi.

Kamalak, Saadet Partisi'nin güçlenerek iktidara gelmesi için teşkilatlara büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.



YY(AÖ/SS)