Bir markette çalışan Semih Arıcı, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gizem Trak’a ilginç bir evlenme teklifi yaptı. Her zaman gittiği pizzacıdan kalp şeklinde pizza yapılmasını isteyen Arıcı, kutunun içine ise 'Benimle evlenir misin?' yazılı not yazıp, aldığı yüzüğü de yazının üzerine yapıştırarak, kız arkadaşını akşam yemeği için pizzacıya götürdü.

Verilen siparışin ardından masalarına gelen pizza kutusunu açan Gizem Trak, evlilik teklifini görünce şaşkına döndü ve teklifi kabul etti. Ardından Semih Arıcı, sevgilisine yüzüğünü taktı. Çifti ise ilk kutlayanlar ise pizza restoranında çalışanlar oldu.

Sevgilisine herkesten farklı bir evlilik teklifi yapmak istediği için böyle bir hazırlık yaptığını anlatan Semih Arıcı şunları söyledi:

"Uzun süredir sevdiğim kıza herkesten farklı bir evlenme teklifi yapmayı düşünmüştüm. Pasta yapanlar, çiçek götürenlerden farklı olarak sık sık gittiğim pizzacıya geldim ve kalp şeklinde pizza yapmalarını rica etti. Üzerine de 'Bbenimle evlenir misin?' yazısı ekledim. Özel ve güzel bir evlenme teklifi oldu diye düşünüyorum."

Gizem Trak ise pizza yemek için geldikleri yerde evlenme teklifi aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Kalp şeklindeki pizzayı da çok beğendiğini ifade eden Trak, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim bir anda evlenme teklifi aldım, çok mutluyum" dedi.



AÜÜ(LK/CK)