Yeşilce Mahallesi, Barbaros Caddesi, No: 30’da dün meydana gelen olayda kaportacılık yapan Bayram K., kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Bayram K., ameliyata girmeden önce polislere kendisini bıçaklayını tanımadığını söyledi. İki çocuk babası Bayram K. daha sonra hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada aynı mahallede oturan İlkay A.'nın, evli Bayram K.’nın annesi ile ilişkisini öğrenince, çevresine onu öldüreceğini söylediği bilgisine ulaştı. Görgü tanıklarını ifadelerine göre cinayetin işlendiği gün Bayram K.’nın dükkanına gelen kişinin İlkay A., olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine gözaltına alınan İlkay A. ifadesinde cinayeti itiraf etti.


Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan İlkay A.’nın “Bir gün önce bir arkadaşım Bayram K.’nın annemle ilişkisi olduğunu söyledi. Ben de dükkanına giderek bu konuyu sordum. İlişkisini kabul edince kendimi kaybettim, bıçağı rastgele salladım. Oradan kaçtım” dedi. Poliste işlemleri tamamlanan İlkay A. adliyeye sevk edildi.



AA(BB)