Olay, gece saat 24.00 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi üzerinde deniz kenarında bulunan kafede meydana geldi. Kafenin balkon bölümünde arkadaşı Orçun Yalaz ile birlikte oturan Erdal Şen, aniden sırtında acı hissetti. Arkadaşı baktığında sırtınd kan görünce hemen 112'yi aradı. Gelen ambulasla Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şen, burada ilk tedavisi yapıldıktan sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Şen'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaralı arkadaşının yanında ambulansla hastaneye gelen Orçun Yalaz, "Bir anda patlama sesi geldi. Denizden geldiğini düşünüyoruz. Bir saçma, Erol'un sırtına isabet etti. Denizde o sırada balıkçı tekneleri varmış. Nasıl oldu bilmiyoruz" dedi. Yalaz, kafenin balkonunda başka müşteriler de olduğunu ve panik yaşandığını söyledi.

TEKNELERDE ARAŞTIRMA

Polis ekipleri, olayın hemen ardından Zonguldak Limanı'na giren balıkçı teknelerinde araştırma yaptı. Polis, kıyıya gelen bir balıkçı teknesinde arama yaptı. Ancak teknede tüfek veya başka bir suç aletine rastlanmadı. Olaydan haberlerinin olmadığını ve balık tutmak için denize açıldıklarını söyleyen 4 kişi, karakola götürüldü. 4 kişi, tutanak tutulmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EE,GG(EE/COŞ)