Babataşı ve Patlangıç mahallelerinden 3 günde 4 ayrı taciz şikayeti alan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Gündüz yolda yürürken bir kişinin cinsel organını kendilerine gösterdiğini ve sarkıntılık yaptığını iddia eden F.Y., G.T., N.K. ve P.Y. Günlükbaşı Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, kadınların ifadelerinde verdikleri eşkalin uyması üzerine Babataşı Mahallesi'nde şüpheliyi aramaya başladı.

POLİSTEN KAÇAMADI

Polis ekipleri, şikayetçi kadınlarla birlikte yaptığı arama sırasında Celal Bayar Caddesi'nde Ş.Y. ile karşılaştı. Polis aracını görür görmez kıyafetini düzelten ve ardından motosiklete binerek kaçmaya başlayan Ş.Y., ekip otosundaki kadınlar tarafından da teşhis edildi. Yaklaşık 500 metre ilerleyebilen şüpheli, motosikletten düştü. Ayağındaki terlikleri de düşen Ş.Y., yalın ayak kaçmayı sürdürdü. Kısa süreli kovalamacanın ardından Ş.Y. güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Günlükbaşı Polis Merkezi'ne götürülen Ş.Y., ifadesinin ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Daha önce de aynı suçtan birçok kez gözaltına alınan Ş.Y., savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.



ET(HA/CK)