Kadıköy‘de Cumartesi saat 05.30 sıralarında Rasim Paşa Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta aralarında husumet olan iki grup arasında bir restoran çıkışında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Ardından yaralanan kişinin yakınları telefonla diğer grubu arayarak başka bir adreste buluştular. Pompalı tüfek, silah ve bıçaklarla iki grup arasında tekrar çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişide çeşitli yerlerinden yaralandı.İki grubun kavgası bir işyerinin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.Görüntülerde iki grup arasında yaşanan kovalamaca görülüyor. Kovalamaca sırasında elinde sopa ve tüfek buluna şahıslar bir minibüsün arkasında duruyor.


Şüphelilerden biri tüfekle ateş ettikten sonra koşmaya devam ediyor. Daha sonra kovalamaca sırasında bir kişi düşürdüğü silahı alarak ateş etmeye başlıyor. Ateş eden kişi tutukluk yapan silahını yenidedn doldurarak ateş ederek koşmaya başlıyor. Görüntülerde ellerinde sopa olan kişiler silahlı şüpheliye vurmaya çalışıyor.


Yaşanan silahlı,bıçaklı kavgada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Bülent Birellii hayatını kaybetti. Yaşanan kavga sonrasında inceleme yapan Kadıköy Asayiş Büro ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı.Adliyeye çıkarılan zanlılardan Aydın Y., Seyfi Y. ve Naim Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya karıştıkları belirlenen ve halen hastanelerde tedavi gören 4 kişi ile ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi


Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.



 


(BB)