Fikirtepe Çevreyolu Katılımı Boğaziçi Köprüsü yönünde saat 17.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti:

Yolun karşısına geçmeye çalışan Osman Kara’ya (80) Boğaziçi Köprüsü yönüne giden bir araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Kara ağır yaralanırken, aracın sağ aynası da yerinden koparak yola düştü. Yolda yaralı bir kişinin olduğunu gören sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine kısa sürede polis ekibi geldi. Yaralının nefes aldığını tespit eden polis, sağlık ekiplerine haber verdi. Kafasından yaralanan Osman Kara, sağlık ekipleri kaza yerine ulaşamadan hayatını kaybetti. Polis, aracın Kara'ya çarptığı sırada kopan sağ aynası ile çamurluğunun küçük bir parçasını incelemeye aldı. Kopan aynanın bir minibüse ya da panelvana ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

VATANDAŞLAR FİLM GİBİ İZLEDİ



Vatandaşlar, kaza ile ilgili çalışma yapan polis ekibini meraklı gözlerle izledi. İki şeritli yolun bir şeridinin trafiğe kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Ceset, incelemenin tamamlanmasının ardından morga gönderildi.

HA (TT) (FOTOĞRAF)