Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün gece yarısı bir TIR'da kaçak sigara bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Ağrı'nın Patnos ile Bitlis'in Adilcevaz ilçeleri arasında TIR'ı durdurmak isteyen polis ekiplerinin içerisinde bulunduğu otomobil, şarampole devrildi. Kazada, otomobildeki polis memurlarından Mehmet Emin Karataş olay yerinde şehit oldu, 4 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, Patnos Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE TÖREN

Şehit polis memuru Mehmet Emin Karataş için bugün öğlen saatlerinde Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Patnos Belediye Başkanı BDP'li Yusuf Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Albay Murat Kotil'in yanı sıra, şehit polis memuru Karataş'ın eşi Nilüfer, oğlu Tolga ve yakınları katıldı.

KENDİSİ 16 YAŞINDAYKEN, ANNE- BABASI KAZADA ÖLMÜŞ

Gözyaşlarının sel olduğu törende ikisi kız biri erkek 3 çocuk babası polis memuru Mehmet Emin Karataş'ın 16 yaşında iken anne ve babasını trafik kazasında kaybettiği bildirildi. Törenden sonra Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz cenaze törenine katılanlara yemek dağıttı.
Törenin ardından şehit polis memuru Karataş'ın cenazesi memleketi Ankara'ya gönderildi. Sigara kaçakçılığı ile ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.



SY(KS/COŞ)