Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki törende Psikolog Didem Peri ile İnşaat Mühendisi Yunus Dalkılıç çiftçinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı AK Parti'li Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Nikah şahitliklerini ise, Gaziantep Milletvekilleri AK Partili Nejat Koçer ve Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ yaptı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kıyılan nikah ardından evlilik cüzdanını AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'den vermesini isteyerek kendisine teslim etti. Cüzdanı alan Ahmet Uzer, çifte mutluluklar dilerken "Biz de başbakanımız gibi çiftten 3 çocuk bekliyoruz" dedi, cüzdanı CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ'ın vermesini rica etti. Cüzdanı alan Gökdağ da önce Uzer'e teşekkür etti, ardından da, "Ben çifte 3 çocuk yapmasını önermeyeceğim. Çünkü, karar onların. Cüzdanı da sadece geline değil yaşamları boyunca mutluluk ve zorlukları birlikte göğüsleyecekleri için ikisine birlikte vereceğim" diyerek çifte aynı anda teslim etti.

Törende AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve MHP İl Başkanı Mustafa Erzin yan yana durdu. AK Parti İl Başkanı Uzer töreni izleyen muhabirlere "Bu fotoğrafı çekin. Bu kare çok önemli" diye seslendi. 3 başkan objektiflere birlikte gülümsedi.



AK(OA/İD)