Olay bugün saat 10.00 sıralarında Sarnıç Fatih Mahallesi, 1146 sokak üzerinde meydana geldi. Yaklaşık iki yıl önce boşandığı eski eşi 25 yaşındaki Canan Erdoğan'ın yolunu kesen 25 yaşındaki Erdoğan Teke, 11 yaşındaki oğullarının velayeti için tartışmaya başladı. Bu sırada kaçırmaya çalıştığı öne sürülen Canan Erdoğan'ın kendisine direnmesi üzerine belindeki kurusıkı tabancayı çıkartan Teke peşpeşe ateş etti. Tabancadan çıkan barut ateşiyle göğsünde ve elinde yanıklar oluşan Canan Erdoğan, acı içerisinde yere düştü.

BU KEZ KABZAYLA BAŞINA VURDU

Kızgınlığı geçmeyen Erdoğan Teke, bu kez de tabancanın kabzasıyla genç kadının başına vurup yaraladı. Genç kadının yardım çığlıklarını duyarak evden çıkan kayınpederi  Hasan Erdoğan olaya müdahele etti. Hasan Erdoğan'ı da tabancanın kabzasıyla başından yaralayan Erdoğan Teke, kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Oğlunun velayeti için tartıştıklarını ve sonrasında da olayı gerçekleştirdiğini, pişman olduğunu öyleyen Erdoğan Teke'nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Canan Erdoğan ve kayınpederi Hasan Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.



TY(AÖ/COŞ)