Lisanslı antrenörlerden Xanadu Snow White Hotel'in pistlerinde kayak dersi alan öğrenciler, Palandöken pistlerine çıkıp, kaymaya çalışıyor. Hotel Kurumsal Pazarlama Müdürü Selin Ezenci, "Öğrencilere kayak okulu gibi hizmet veriyoruz. Kayak ve snowboarda yeni başlayan Doğa Koleji öğrencileri kayak sporunu öğrenmenin ayrıcalığını yaşıyor. Kaymayı bilenler de tekniklerini geliştiriyorlar. Kayağı özlem duyan herkesi bekliyoruz. Konuklara geceleri ışıklandırdığımız pistlerde 24 saat kayak ve kızak yapma olanağı sunuyoruz" diye konuştu.

Ataşehir Özel Doğa Koleji'nin 6'ncı sınıf öğrencisi Elif Eringelir, ilk kez geldiği Palandöken'de kayakla tanıştığını söyledi. Çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Eringelir, "Kayak derslerimiz çok zevkli ve heyecanlı geçiyor" dedi.

Okul arkadaşları ile birlikte geldiği Palandöken'de snowbaord dersleri almaya başladığını ifade eden 11'nci sınıf öğrencisi Alpcen İpek ise "Çok heyecanlıyım. Dersler çok güzel geçiyor. Hiçbir dersten bu kadar zevk almamıştım. Kısa sürede snowboardla kayacağıma inanıyorum" diye konuştu.