Cibali Mahallesi, Üsküplü Caddesi üzerine 1 Nisan 2012'de meydana gelen olayda yol ortasında çıkan bıçaklı kavgada Ahmet Berdanov hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Türkiye’ye kaçak olarak giren Ahmet Berdanov’un olaydan bir gece önce hemşehrisi Fahriddin G., ile telefonda tartıştığı öğrenildi. Bir başka arkadaşı ile kavga eden Fahriddin G.’nin bu sırada onları barıştırmaya çalışan Ahmet Berdanov’la tartıştığı, ikilinin kavga etmek için randevulaştıkları belirlendi.


Bu gelişme üzerine polis tarafından aranmaya başlananan Fahriddin G.’nin Konya’ya kaçtığı tespit edildi. Polis kısa sürede Fahriddin G.’yi yakalayarak İstanbul’a getirdi. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Fahriddin G. olayın karşılıklı küfürleşme sonucu meydana geldiğini söyledi.


Polisteki işlemleri tamamlanan Fahriddin G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan cinayet soruşturması sırasında yurda kaçak yollarla girdikleri tespit edilen biri kadın 5 Türkmenistan’nın sınırdışı edildiği öğrenildi.