Final gecesi uğuru olduğunu söylediği 10 numara ile yarışacak olan Oks, kampın her dakikasını değerlendiriyor. İlk kez Türkiye'ye gelen İsrail temsilcisi, diğer finalistlerle çok iyi arkadaş olduğunu söyledi. Ülkesinde üniversitede okuduğunu ve finans uzmanı olmak istediğini kaydeden güzel finalist, "Antalya çok güzel bir şehir. Daha önce hiç Türkiye'ye gelmeye fırsatım olmamıştı" dedi.

Oks, üniversite eğitiminden arta kalan vakitlerde kimsesiz çocukların eğitim programlarına katılan ve onlarla ilgilendiğini kaydetti. Oks, "Benim sorumluluğumda 3 çocuk var. Ben onların gönüllü annesiyim. Her ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum. Haftada iki gün birlikte vakit geçiriyoruz" diye konuştu.

Sara Oks, yarışma için Antalya'ya gideceğini söylediğinde üç çocuğunun da üzüldüğünü fakat teselli ettiğini belirtti. Oks, "15 gün beni göremeyecekleri için ilk önce ağladılar ve üzüldülür. Daha sonra onlara hediyeler getireceğimi söyleyince izin verdiler. Eğer beni gönüllü şekilde buraya göndermemiş olsalardı gelmezdim" dedi.