İSPARK’ın Otopark, Tekne Park ve Taksi Durak personelinin giyeceği, gömlek, yelek, pantolon ve diğer aksesuarları Faruk Saraç tarafından yeniden tasarlandı. Baştan sona yenilenen kıyafetlerde ağırlıklı olarak toprak rengi tonlar kullanıldı. Yaz modellerinde estetik ve rahatlık ön plana çıkarken, kumaşlarda yeşil, lacivert ve beyaz tonlar kullanıldı. Personelin yeni kıyafetlerini İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik ve  ünlü modacı Faruk Saraç görücüye çıkardı.

Personelinin yeni tasarlanan kıyafetlerini tanıtan Mehmet Çevik, "6 yıldır başarılı çalışmalarımız devam ediyor. Otopark, Tekne Park ve Taksi duraklarında kentin ve İstanbulluların imajına yakışır bir hizmet vermek için personelimizin kıyafetlerini baştan aşağı yeniden tasarlattık. Kurumsal imaj çalışmalarına hızla devam edeceğiz" dedi.

Önümüzdeki kış dönemi için personel kıyafetleriyle ilgili çalışmalarının süreceğini belirten Faruk Saraç ise "İSPARK’ için tasarladığı kıyafetlerde estetik ve şıklığa çok önem verdim. Üniforma çok önemli. Kullandığımız renkler otopark algısını olumlu yönde değiştirecek sıcak renklerden oluşuyor. Ayrıca sürekli hareket halinde ve yoğun çalışan personeli rahat ettirecek kumaş türlerini seçtik" diye konuştu.

TT  (MK)