Edirne Emniyet Müdürlüğü, engelli çocuklar ve aileleri için Polis Bahçesi'nde program düzenledi. Yaklaşık 200 engelli çocuğun katıldığı eğlence programına davet edilen İsmail YK, Polis Bahçesi'nde Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve organizasyona katkı sağlayan Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihan Akdere tarafından karşılandı. İsmail YK, nehir kenarındaki öğle yemeğinin ardından sahneye çıktı.

ÇOCUKLAR İSTEDİ GETİRDİK

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle ziyarete eden engelli çocukların, kendisinden İsmail YK’yı getirmesini istediğini anlatarak, “Polis haftasında engelli çocuklarımız beni ziyarete geldi. Ben de kendilerine bir şey isteyip, istemediklerini sordum. Onlarda İsmail YK’yı çok sevdiklerini ve getirmemi istediler. Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kurarak İsmail YK’ya ulaştık. Sağ olsun bizden hiçbir ücret talep etmeden Edirne’ye kadar geldi ve engelli çocuklarımızın eğlencesine katıldı” dedi.

ÇOK ANLAMLI BİR ORGANİZASYON

Şarkılarını engelli çocuklar için söyleyen İsmail YK, Edirne’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Engelli çocuklar için kendisine teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten İsmail YK, “Engelli çocuklarımız benim gelmemi istemişler, bende onları çok seviyorum ve mutlu etmek içinde elimden geleni yapıyorum. Böyle güzel bir günde burada olmaktan da mutluluk duyuyorum. Onların da mutlu olacağını biliyorum, çok anlamlı bir organizasyon. Bugün engelli çocuklarımızla beraber eğleneceğiz” diye konuştu.

İsmail YK, kendisini yakından görmek isteyen engelli hayranlarıyla da özel olarak ilgilenirken, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



EÖ(LK/AK)