Kemer'deki turistik tesisler, turistlerin eğlenmeleri ve bunaltan sıcağın etkisinden biraz olsun kurtulmaları için birbirinden farklı eğlence ve ilgi çekici yarışmalar düzenliyor. İlginç ve ilgi geçen yarışmalardan biri de Göynük Beldesi'ndeki Majesty Kemer Beach Otel'de düzenlendi. Otelde kalan turistlerin katılımıyla düzenlenen 'Islak Tişört Yarışması'na katılanlar gönüllerince eğlenirken, diğer müşteriler güzellerin şovunu izledi. 11 güzelin yarıştığı yarışma, otelin havuzunun üzerine kurulan platformda yapıldı.

İzleyenleri seksi danslarıyla terleten güzel yarışmacılar arasında jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı. Birbirinden güzel ve seksi 11 güzel tatilci sahneye çıkarak danslarını sergiledi. Ardından yarışmacılar, havuz içerisinde kurulan platform üzerinde beyaz tişörtleriyle dans etmeye devam etti. Otel çalışanlarının hortumlarla ıslattığı kızlar, seksi pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

ŞAMPANYALI KUTLAMA

Majesty Kemer Beach Otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca, tarafından organize edilen yarışmada Moldovalı 24 yaşındaki İrina 1'inci, Rus tatilci 22 yaşındaki Dasha 2'nci ve vatandaşı 23 yaşındaki Tanya da 3'üncü oldu. Tesisin Genel Müdürü Ülkay Atmaca ve Majesty Mirage Park Otel Genel Müdürü Şinasi Gürocak yarışmanın birincisi İrina'yı şampanyayla ıslattı. Birinciye tesiste 1 haftalık tatil armağan edilirken, dereceye giren diğer güzellere de çeşitli hediyeler verildi.



SY(SU/İD)