İntegral Menkul Değerler, Optimal Menkul Değerler, Ulukartal Kıymetli Madenler Ticareti, Ulukartal Kapital Vadeli İşlemler Aracılık Anonim Şirketleri ve Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Hakkı Ulukartal, önceki gün İstanbul'da spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

İzmirli tanınmış işadamı Osman Önder Ulukartal'ın oğlu olan, foreks sektörünün oluşmasında ve yasal altyapısının hazırlanmasında öncü rol alan Sabri Hakkı Ulukartal için memleketi İzmir'de, Alsancak Hocazade Camisi'nde bugün öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Ulukartal Ailesi'nin fertleri, yakınları, AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve kentin iş dünyasının önde gelen isimleri ile dizi oyuncusu Zeynep Beşerler katıldı.

Genç yaşta ölümüyle sevenlerini gözyaşına boğan Sabri Hakkı Ulukartal'ın babası Osman Önder Ulukartal, güçlükle ayakta dururken, defalarca oğlunun tabutunu seven, fotoğrafını öpüp gözyaşlarına boğulan anne Oya Ulukartal ise "Oğluma sarılmak, yanına gitmek istiyorum" dedi.

Geçen 1 Mayıs'ta yeni yaşını kutlayan ve bekar olan Ulukartal, cenaze namazının ardından Bornova Eski Mezarlığı'nda toprağa verildi.

RAHATSIZLIĞI YOKTU

Cenaze namazına katılan Ulukartal Holding CEO'su Mert Ünsal, "Çok değerli ve projeleri olan bir işadamını, ne yazık ki genç yaşta kaybettik. Üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok ağır bir spor yapmazdı. Önceden de kalbiyle ilgili bir rahatsızlığı yoktu" dedi.



TT(AÖ/SS)