Şerifali Mahallesi Edep Sokak'ta meydana gelen olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti: Musluk ve boru imalatı yapılan işyerine sabah saatlerinde gelen Turan Aslan (42), 4 katlı işyerinin en üst katında henüz tespit edilemeyen bir nedenle aşağı düştü. 4. kattan beton zemine çakılan talihsiz adam için hemen ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aslan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. İşyerine gelen polisler olayın nasıl olduğunu öğrenmek için işyerindeki işçi ve yetkililerin ifadesine başvurdu.


Turan Aslan'ın zaman zaman işyerine gelerek yardımda bulunduğu bu seferki gelişinde ise kısa bir süre sonra işbaşı yapacağı ve bunun için görüşme yaptığı iddia edildi. Olayın gerçekleştiği binanın bitişiğindeki işyerinde çalışan bir işçi de, "İş görüşmesi yapmaya gelmiş, en üst kattan düşmüş polisleri ve kalabalığı görünce öğrendik biz de. Henüz işbaşı yapmamış normal kıyafetleri var üzerinde" diye konuştu.


Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Turan Aslan'ın cesedi yapılan incelemenin ardından ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili soruşturma başlattı.


RA (MK) (FOTOĞRAF)