Olay, geçen cuma, saat 16.30 sıralarında 2140/3 Sokak 29 numarada meydana geldi. Demir ustalığının yanı sıra şoförlük de yapan Osman Belek, evde kimsenin bulunmadığı sırada evinin kömürlüğüne gitti. Burada kendisini kapının arkasındaki demire iple asarak canına kıyan Belek’in cesedini ise eve gelen eşi buldu. Çığlıklara koşanların ihbarıyla adrese giden polis ekiplerinin incelemesinde, Osman Belek’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

ÜÇ KEZ EVLENMİŞ, 3 ÇOCUĞU VAR

Yaklaşık 3 aydır işsiz olan Osman Belek’in evlenip ayrıldığı iki eşinden birer çocuğu bulunduğu, son evliliğinden de yine bir çocuğunun olduğu halen de onlarla yaşadığı öğrenildi. İntiharı sırasında herhangi bir not bırakmayan Osman Belek’i, acı sona ise kumar tutkusunun götürdüğü ileri sürüldü. Belek’in, işsiz kalmasının ardından ekonomik krize girdiği, sahibi olduğu otomobili de yine kumar borçlarını ödeyebilmek için satmak zorunda kaldığı öne sürüldü. Yaşadıkların ardından iş de bulamayan Belek’in psikolojik bunalıma girdiği ve sonrasında da canına kıydığı bildirildi.

Osman Belek, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Belek’in yakınları ise intihara anlam veremediklerini dile getirdi.



TY(İÖ/CK)