Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 4'ncü sınıfa giden Caner Coşkun, geçen perşembe akşamı, Çankaya İlçesi Cebeci Semti Dedefendi Sokak'ta, Diş Hekimi ağabeyi Ramadan Coşkun ile kaldığı evin 4'ncü katından düşerek öldü. Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçakla kesik izleri bulunan Caner Coşkun'un, ölmeden önce bıraktığı içeriği açıklanmayan notta, aşcılık yapan yapan babasına, sosyal hizmetler çocuk yurdunda memur olarak çalışan annesi ve ağabeyine hitaben ölümünden dolayı üzülecekleri için kendilerinden özür diledi. Coşkun'un cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Caner Coşkun'un cenazesi bugün Merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde bulunan Elmasbahçeler Camii'nde öğleleyin kılınan namazdan sonra, Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Coşkun'u son yolculuğuna ailesi, akrabaları ve Ankara'dan gelen okul arkadaşları gözyaşları arasında uğurladı. 

Cenaze töreninde sinir krizi geçiren anne Mediha ve baba Fahrettin Coşkun'u yakınları sakinleştirdi. Caner Coşkun'un intiharıyla ilgili soruşturma Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nca sürdürülüyor.



BC(FK/İD)