Dün evinde kapıya iple kendini asarak yaşamına son veren Mehmet Güngörer’in yakınlarının gözyaşı dinmiyor. Güngörer’in sinir krizi geçiren iki aylık hamile eşi 25 yaşındaki Gönül Güngörer’i yakınları sakinleştirmeye çalışıyor. Güngörer’in kardeşi Görkem Güngörer de olayın ardından üzüntüsünü Facebook’ta, '12.12.2012’de kıyamet bizim için koptu. Güngörer Ailesi’nin 7'den 70'e hayatları boyunca unutamayacakları o lanet kara gün. Huzur içinde uyu Mehmet’im' yazarak, paylaştı. İntihar eden Mehmet Güngörer’in de bir süre önce Facebook sayfasına '12.12.2012 herkesin mutlu benim ise kabus günüm olacak' yazdığı öğrenildi.

Güngörer’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yarın öğlen kılınacak namazın ardından Turgutreis Belde Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

20 günlük evliyken de işsizlik nedeniyle intihar girişiminde bulunan Mehmet Güngörer, dün, komşuları tarafından Turgutreis Beldesi’ndeki evinin kapısına iple asılı bulunmuştu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin müdalelerine rağmen Güngörer, yaşama döndürülememişti.



YA(İÖ/SS)