Merkez Seyhan İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde oturan T.G., internetteki üye olduğu sosyal paylaşım sitesinde Burak D. ile arkadaş oldu. Bir süre internet üzerinden görüşen T.G., evden kaçıp D.'nin evine gitti. İddiaya göre genç kızı uyuşturucuya alıştırıp, zorla tecavüz eden Burak D., T.G.'yi para karşılığı fuhuş yapmaya zorladı. Evine dönemediği için istenileni yapmak zorunda kalan T.G., hem torbacılık ve hem de para karşılığı fuhuş yapmaya başladı. Ailesinin şikayeti üzerine aranan T.G.'yi bulmak için harekete geçen Çocuk ve Asayiş Şube Müdürlükleri ortak çalışma başlattı. T. G.'nin merkez Yüreğir İlçesi'nin Atakent Mahallesi'nde bir evde tutulduğunu belirleyen polis, operasyon düzenledi. Polis, genç kızı, 64 yaşındaki Bahadır T. ile cinsel ilişkiye girmek üzereyken buldu.

T.G., sosyal hizmet uzmanlarının gözetiminde ifadesi alındıktan sonra İl Aile ve Sosyal Projeler Müdürlüğü'ne bağlı yurda yerleştirildi. Operasyonda Burak D., Bahadır T. ve genç kıza ilişkiye girmesi için müşteri temin ettiği ileri sürülen 42 yaşındaki Nazmiye Ö. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlılardan Bahadır T., "Kalacak yeri olmadığını söyleyip, yanımda kalmak istedi. Ben kimseyle para karşılığı ilişkiye girmedim" diye konuştu.

Suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan Burak D. tutuklanırken, Nazmiye Ö. ile Bahadır T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.


FK(BK/AAA)(FOTOĞRAF)