Antalya'da inşaat işiyle uğraşan bekar F.S., yaklaşık 4 ay önce Samsun'da oturan E.N. adlı kadınla internette tanıştı. İkili internet ve telefonla ilişkilerini sürdürürken, F.S. kadına aşık oldu. Evli olan genç kadın, F.S.'ye boşanmak üzere olduğu eşinden ayrıldığını, ayrı eve çıktığını söyledi ve para istemeye başladı. Sevdiği kadınla evlilik hayalleri kuran F.S. ise, sevgilisinin ev kirasını ödeyip harçlık göndermeye başladı. F.S. dün evlilik hayali kurduğu kadınla bayramlaşmak için Antalya'dan karayoluyla Samsun'a geldi. Bugün cep telefonuyla görüştüğü kadının "Ben eşimden boşanmayacağım. Seni de artık görmek istemiyorum" demesi üzerine bunalıma girdi.

F.S., öğlen saatlerinde merkez İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'ndeki inşaat halindeki 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Durumu fark eden çevredekiler polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Çatıya çıkan polis, F.S.'yi ikna etmek için konuşmaya başladı ve kısa sürede intihar girişiminden vazgeçirip çatıdan indirdi. F.S., "Antalya'da işyerim vardı. İnternette tanıştığım kadınla sohbet etmeye başladık ve aşık oldum. Kendisinin boşanmak üzere olduğunu ve benimle evleneceğini söyledi. Ben de kendisine güvendim. Buradan ev tuttum para gönderdim. Bayram nedeniyle Samsun'a geldim. Ancak boşanmadığını ve benimle görüşmek istemediğini söyledi. Ben de bunalıma girdim" dedi.

İfadesi alınan F.S. daha sonra ambulansa alınarak Samsun Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.



HÇ(İS/SS)