Olay, Kuşadası İlçesi İkiçeşmelik Mahallesi Gül Apartmanı'nın 1'inci katındaki dairede bugün saat 06.00'da meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu belirtilen inşaat işçisi Naci Y., sabah işe gitmek için uyandı. Kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşi Türkan Y. ile tartışan Naci Y., banyodaki şofbenden kestiği elektrik kablosuyla eşini boğdu.

Üç çocuk babası Naci Y. hiçbir şey olmamış gibi çalıştığı inşaata giderken, bir süre sonra uyanan çocuklar annelerinin cesediyle karşılaştı. Şoka giren çocuklar çığlık atınca komşuları eve geldi ve gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Komşular hemen polis ekiplerine haber verdi, çocukları evden çıkarttı.

Olay yerine gelen polis, evdeki incelemenin ardından katil zanlısı Naci Y.'yi çalıştığı inşaatta yakaladı. Gözaltına alınan Naci Y.'nin, çevresindekilere bir süredir başkaları tarafından takip edildiğini söylediği ve kendisini aldattığını düşündüğü eşiyle de sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi. Türkan Y.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Sorgusu devam eden Naci Y.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.



LS(AÖ/AAA)