Olay, saat 12.00 sıralarında Meşrutiyet Mahallesi Kadırga Caddesi'ndeki 10 katlı apartman inşaatında meydana geldi. İnşaatta su tesisatçısı olarak çalışan ve önüne düşen tuğlanın kaldırdığı tozun gözüne gelmesi nedeniyle rahatsız olan Gökhan Taşdemir, tuğlayı düşüren sıvacı Yüksel Yavuz'a tepki gösterdi. Taşdemir ve Yavuz arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İnşaattaki diğer işçilerin de karıştığı kavgada  tekme ve yumrukların yanında, keser ve malalar da kullanıldı. 

SIĞINDIĞI EVDE DE KAVGA ETTİLER 

Aldığı darbelerle yaralanan Gökhan Taşdemir, inşaatın yanında bulunan 80 yaşındaki Münire Alan'ın evine sığındı. Yüksel Yavuz ve arkadaşlarının da peşinden gelmesiyle kavga evin içinde devam etti. Bu sırada olay yerine gelen Taşdemir'in kuzenleri 22 yaşındaki Erhan Taşdemir ve 41 yaşındaki Yaşar Taşdemir de kavgaya karıştı. Gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle ayrılan kavgada ev sahibi Münire Alan ile Yüksel Yavuz, Gökhan Taşdemir, Erhan Taşdemir ve Yaşar Taşdemir hafif yaralandı.

EVİN SAHİBİNDEN TEPKİ

Yaralılar Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Münire Alan'ın yakınları kavga eden işçilere tepki gösterdi. İşçilerin üzerine yürüyen Alan'ın yakınlarını araya giren polisler sakinleştirmeye çalıştı. Kavgayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karışan 20 kişiyi gözaltına aldı.



DS(EE/AK)