İnegöl Organize Sanayi Bölgesi 4’üncü Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir fabrikanın bahçesinde bulunan, fabrika sahiplerinin çocukları 21 yaşındaki Burak İ. ile 19 yaşındaki Serdar İ., yoldan geçen bir araçtan pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandılar. Ayaklarından yaralanan genç kuzenlere, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

Daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralılar, burada yapılan müdahalenin ardından Bursa’daki özel bir hastaneye sevk edildiler. Pompalı tüfekten açılan ateş sonucu sol ayağından yaralanan Burak İ. ile sağ ayak parmağından yaralanan Serdar İ.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Pompalı tüfekle ateş ederek kuzenleri yaralayanların, alınan ifadeler doğrultusunda eski iş ortaklarının aile bireyleri olduğu öğrenilirken, olayla ilgili 4 kişi aranıyor.

Saldırı ile ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlayan polis, olayı gerçekleştirenlerin kimliğinin tespiti için fabrikaya ait güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.