Çorum’da günlük olarak yayın yapan Kent Haber Gazetesi muhabirlerinden Burak Uzan, Edanur Erkenekli ile 24 Haziran tarihinde dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Uzan, düğün davetiyesini gazete şeklinde ve 4 sayfa olarak bastırdı. "Son Söz" adını verdikleri gazete şeklindeki davetiyenin birinci sayfasında "Flash flash flash inanılmaz çılgınlık!!! Duymayan kalmasın" diye yazan Uzan, "Edagül ve Burak evleniyor. Birlikteliklerini resmiyetleştirmeye karar veren çift, aşklarını taçlandırıyor" cümlelerine yer verdi. 2'nci sayfada da bu konuya açıklık getirip düğün davetini yaptılar.

Davetiyenin en ilginç bölümü ise 3'üncü sayfa oldu. Bu sayfada Cumhurbaşkanı, Başbakan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin mizah olarak görüşlerine yer verildi. "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Geç bile kalmışlar. Hayırlı uğurlu olsun', Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Genç çiftimizden en az üç çocuk istiyoruz', MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '2012’den 12 çıkar, çıkardığın 12’nin üzerine 9 ekle, 21 olur. Ve Burak ile Edagül’ün evlilik günü', CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP bu evlilikten elini çeksin. Ben bu evliliği AKP’den daha çok istiyordum' diye temsili haberler yer aldı. 4'nci sayfada da "Damat ile gelinin yemini" yer aldı. Burada da gelin "İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime...", damat ise, "İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime..." diyerek yemin etti.

Burak Uzan, böyle bir davetiyeye evlenmeye hazırlandığı Edanur Erkenekli ile birlikte karar verdiklerini belirterek, "Herkesin çok hoşuna gitti" diye konuştu.



YÇ(İS/AAA)