Geçen hafta çarşamba günü saat 02.30 sıralarında, Kordon Orduevi karşısındaki çimenlik alanda meydana gelen olayda, Abdullah Aysal ile kardeşi Alp Doğan Aysal, yolda yürüdükleri sırada kimliği belirsiz bir kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle yaşanan kavgada, Alp Doğan Aysal karnının sol tarafından, sırt ve kolundan 3 bıçak darbesiyle, Abdullah Aysal ise karnından yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hasteneye kaldırılan iki kardeş tedaviye alındı. İki kardeşin tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının da iyiye gittiği bildirildi.

GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ

Kavgayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yeri yakınlarındaki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden, verilen eşkal bilgilerine uyan kişilerin resimleri elde edilerek yaralı kardeşlere teşhis ettirildi. Bu sayede saldırganın Abdülaziz D. olduğu belirlendi, şüpheli aranmaya başlandı.

Hatay semtinde babasıyla birlikte kahve işlettiği belirlenen Abdülaziz D., yürürken iki kardeşin omuzuna çarptığını, sonrasında da kavga ettiklerini ileri sürdü. Şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.



TY(AÖ/CK)