Olay bugün saat 17.00 sıralarında D-100 Karayolu Beşköprü Mahallesi Hakikat Vakfı önünde meydana geldi. Palmiye Sitesi önünde 54 T 0067 plakalı ticari taksi ile gelen iki kişi, karşı istikametten gelen ve kendileriyle buluşmaya geldikleri sanılan 54 AP 776 jip durduğu an araçtan inip tabanca ile içerdekilere kurşun yağdırdı. Saldırganlar olayın ardından aynı taksi ile kaçtı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından jipte bulunan 

Yakın mesafeden uğradıkları silahlı saldırı sonucu vucutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Kenan Acar Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne, Arif Piskil ise Sakarya Toyota Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Acar ve Piskil, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

Saldırıdan sonra taksi ile kaçan şüpheliler M.A.A. (29) ile F.A. (29), Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin takibi sonrasında Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde yakalandı. Adapazarına getirilen M.A.A. ile F.A. sorguya alındı.

Polis olay yerinde yaptığı araştırmada 5 adet boş kovan buldu. Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlendiği tahmin ediliyor.

ZT, AG (MB/SSA) (FOTOĞRAF)