Manisa’da yaşayan Tuba Gezici, yaklaşık üç ay önce işsiz eşi Gazi Gezici ile tartıştıp iki çocuğuyla annesinin evine yerleşti. Eşinin bir süre ayrı yaşamak istemesi üzerine Gazi Gezici de İzmir’deki ağabeyinin yanına gitti. Geçen 18 Ağustos’ta, Tuba Gezici iki çocuğunu annesinin yanında bırakıp, "Pazara gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Geç saatlere kadar kızının gelmemesi üzerine durumu polis ve jandarmaya bildiren anne, damadına da konuyla ilgili bilgi verdi. Bunun üzerine Gazi Gezici, Manisa’ya döndü ve kayıp eşini aramaya başladı.

Eşinin hayatından endişe ettiğini dile getiren Gazi Gezici, "Kendisi bir süre ayrı yaşamak istedi. Sonra iki çocuğumuzu da yanına alıp annesinin yanına yerleşti. Ben de biraz kafasını dinlemesi için bu duruma ses çıkartmadım. Ancak arife gününden bu yana kayıp, aramadığımız yer kalmadı. Eşimin hayatından endişe ediyorum. Boşanma gibi bir durumumuz da yok. Şimdi nerede bilmiyorum" dedi.

Eşinin bazı psikolojik sorunlarının da olduğunu kaydeden Gazi Gezici, "Eşim biri tarafından kaçırılmış olabilir. Eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum. İki çocuğumuz da onu bekliyor. Eğer benden boşanmak için böyle bir şey yapıyorsa, orta çıksın, isterse boşanırım. Yeter ki yaşadığını bileyim" ifadelerini kullandı.



İK(İÖ/CK)