Kalıcı Konutlar mevkiindeki Yeni Kent Polis Merkezi'nin açılışına katılmak için Düzce'ye gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Düzce Valiliği'nin önünde Vali Adnan Yılmaz ve daire müdürleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Valilik özel defterini imzalayan Şahin, Vali Yılmaz'ın makamına geçerek, basına kapalı görüşme yaptı. Valilikten çıkan Şahin yürüyerek Düzce Belediyesi'ne giderken esnafla sohbet etti. Şahin, Düzce Belediye Başkanı AK Partili İsmail Bayram'ı da makamında ziyaret etti.

'GÜVENLİK HİZMETİNDE ZAMAN, MEKAN TANIMAYIZ'

Polis merkezinin açılışında konuşan Şahin, geçen yıl faaliyete geçen Yeni Kent Polis Merkezi'nin açılışını gecikmeli olarak yaptıklarını kaydederek şunları söyledi:

"Halkın güvenliği öncelikli hizmetimizdir. Bu konuda aman da, mekan da tanımayız. Mekanımızın sınırı ülke sınırlarına kadar uzanır. Zamanın sınırı da yoktur. Her zaman güvenlik, her yerde güvenlik anlayışı ile ülkemizin dört bir yanında konuşlanmış olan iç güvenlik teşkilatlarımız jandarma ve polisimiz, bin 800 jandarma ve bin 400 polis merkeziyle bu ülkede insanımıza büyük kentlerden, en uç noktadaki yerleşim yerlerine kadar hizmetini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetin içerdiği doğal riskleri de kabullenerek arkadaşlarımız fedakar ve cefakarca çalışmaktadır. Hizmetin beraberinde getirdiği risklerin sonucu olarak yaralanan arkadaşlarımız ve gazilerimiz oluyor. Şehit olan arkadaşlarımız var. Allah'ın rahmetine onlarını tevdi etmekteyiz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Şahin daha sonra kurdeleyi keserek polis merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Şahin, daha sonra Düzce'den ayrıldı.



MY,KY(MÇ/COŞ)