Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 150 kişinin katıldığı eğlence herkesi mutlu etti. Huzurevinde kalan Samsunlu sinema oyuncusu 'Şişko Nuri' lakaplı 63 yaşındaki Sıtkı Sezgin, yeni yıl öncesinde herkese dostluk mesajları verdi. Yaklaşık 4 yıldır huzurevinde kaldığını belirten Sıtkı Sezgin şöyle dedi:

"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un sayesinde buraya geldim. Çok mutlu ve çok huzurluyum. Bu eğlence her yıl yılbaşına 3 gün kala yaptığımız bir kutlama faaliyeti. 2012’den 2013 yılına geçerken ülkemizde bolluk, bereket, huzur olsun diyorum. Hepimiz aynı çatı altında, aynı bayrak altında dostça kardeşçe yaşayalım. Kan dökülmesin ve savaşlardan uzak bir dünyada yaşayalım. 2013 yılı herkese hayırlı uğurlu olsun."

86 yaşındaki İsmail Karaduman ise, "Bundan daha güzelini bulamayız. Allah bütün Türk milletine ve Müslümanlara güzellik nasip etsin. Tek isteğimiz bu" diye konuştu. Programın ilerleyen saatlerinde yeni yıl pastası kesen huzurevi sakinleri, daha sonra çalan şarkılar eşliğinde oyunlar oynayıp dans etti.



İA(MS/COŞ)