Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Anadolu Filarmoni Orkestrası, dün akşam, Narlıdere Dinleme ve Bakımevi'nin konuğu oldu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulara ve köylere giden Anadolu Filarmoni orkestrası, huzurevi sakinlerine keyifli dakikalar yaşattı. Narlıdere Kaymakamlığı işbirliğiyle gerçekleştirelen konserde Şef Cemil Günçer koordinatörlüğünde 60 müzisyen, yerli yabancı birçok eseri seslendirdi. Bazı şarkılara eşlik eden huzurevi sakinleri, birlikte dans etti. Konseri izleyenler etkinlikten memnun kaldığını belirtti.



Anadolu Filarmoni Orkestrası Sanat Koordinatörü Kenan Gökkaya, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anadolu'nun köylerinden başlayan yolculuğo una okullardan sonra şimdi de huzurevi sakinlerine yönelik etkinlikle devam ettiklerini söyledi. Gökkaya şöyle dedi:

"Toplumun bütün kesimlerini sanatla buluşturmak en büyük hayalimiz. Bu hayalimizi adım adım gerçekleştirmek bizleri çok mutlu ettiği gibi, ulaştığımız insanların da çok mutlu olduğunu görmek, yürüdüğümüz yolda bizi daha da hızlandırmaktadır. Anadolu Filarmoni Orkestrası'nın çıktığı sanatsal yolculuk her geçen gün hızla artmaktadır." 

YY(AÖ/COŞ)