Etkinlik için özel olarak açılan "Palais de France – İstanbul Salonu"nda gerçekleşen davete Fransa büyükelçisi ve başkonsolosunun yanı sıra FTPA Kurucu ortağı Serge-Antoine Tchekhoff ie ortağı Fabrice Lorvo ile ve iş dünyasından çok sayıda konuk katıldı.

1995 senesinden itibaren Fransa’da FTPA ile ortak ofisleri bulunan Postacıoğlu Hukuk Bürosu, Fransız ortağının Türkiye temsilciliğini de alarak müşterilerine sunduğu hizmet yelpazesini genişletmeyi hedeflediğini açıkladı. Tam hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Postacıoğlu Hukuk Bürosu, kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireyler gibi, ticaret ve yatırımla uğraşan geniş bir kesime hizmet veriyor.

FTPA kurucu ortağı Serge-Antoine Tchekhoff davette yaptığı konuşmada, FTPA olarak yeni bir pazara giriyor olmaktan duydukları mutluluğu ve Türkiye pazarından yüksek beklentileri olduğunu dile getirirken Postacıoğlu ile birlikte kendi Avrupa Birliklerini yarattıklarına değindi.

Postacıoğlu Hukuk Bürosu’nun kurucu ortağı Etem Postacıoğlu da “Yıllardır Fransa markalarının Türkiye pazarına girişlerine ön ayak olarak Türk ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. FTPA ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni işbirliği sayesinde Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Postacıoğlu Hukuk Bürosu ortağı Aylin Surkultay ise “Fransız hukuk firmaları arasında ilk üçte yer alan FTPA ile güçlerimizi Türkiye piyasasında da birleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye-Fransa ilişkilerinde bu işbirliğinin önemli bir yere sahip olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.


MÖ (MK) (FOTOĞRAF)