Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından 2009 yılında kurulan Suı Generis Tiyatro Topluluğu, Ferhan Şensoy'un yazdığı Hakkı Kuş'un yönettiği 'Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı' isimli tiyatro oyununu, Açık Cezaevi'nde sahneledi. Oyun öncesinde hayatını kaybeden ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Erol Günaydın için saygı duruşunda bulunuldu.

Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gören ve Suı Generis Tiyatro Topluluğu üyesi 7 oyuncunun rol aldığı Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı tiyatro oyununun müziğini Onur Pekmez, kareografisini ise Hüseyin Akçar yaptı. iki perdelik oyunda Hüseyin Akçar, Seçil Çamurlu, Berçem Çelik, Utku Esen, Hande Özder, Yunus Kadir Pehlivan ve Burak Sönmez rol aldı. Geçtiğimiz yıl da 'Gözlerimi Kaparım, Görevimi Yaparım' isimli oyunun yönetmenliğini yapan Hakkı Kuş, "Bu oyunun da daha fazla oynanması ve turne yapması için şimdiden teklifler gelmeye başladı. Oyunumuzu cezaevinde oynamakta bizleri çok mutlu etti" dedi.

Mahalle bakkallarının yerini süpermarketlerin almasının konu alındığı oyunu, cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler ilgiyle izlediler.