Fethiye merkez başta olmak üzere Çiftlik, Ölüdeniz, Kemer ve Göcek beldelerinde son 2 aydır artan hırsızlık olaylarına karşı istihbarat çalışması yapan jandarma, hırsızlık şebekesine yönelik operasyon başlattı. Çete üyelerinin ilçede farklı bölgelerde konakladığını belirleyen Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün sabah saatlerinde Patlangıç, Akarca ve Yeni mahallede 6 farklı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyona, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı 20 kişilik komando ekibi de destek verdi. Çilingir marifetiyle kapıları açılarak girilen evlerde, Niyazi G. (40), Kadir S. (19), Emrah K. (26) ve İlknur Ç. (27) gözaltına alındı. Didik didik aranan evlerde, çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda ziynet eşyası ve hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Eşyalar arasında ağaç kesme hızarı ve elektrikli süpürge gibi ev eşyalarının olması dikkati çekti. Aramalar sırasında bir av tüfeği ve bu tüfeğe ait fişek ile çok sayıda tabanca mermisi de ele geçirildi. Güvenlik güçleri, şebeke üyesi olduğunu belirlenen K.C.'nin (26) yakalanması için de çalışmalarını sürdürüyor.