KKSS Sosyal Tesisleri’ndeki oto galerinin dış kapısının kilidini kırarak bahçeye giren hırsızlar, daha sonra işyerinin camından içeriye girdi. İçinde çek karnesi, düzenlenmiş senetler, bazı araçların anahtarları ve ruhsatlarının bulunduğu 100 kiloluk çelik kasayı ve LCD televizyonu çalan hırsızlar, işyerinin arka bölümünden dışarı çıkarak kaçtı.

Aynı gece, sitede 19’uncu Blok numara 2'deki işyerine de giren hırsızlar, buradaki kasayı olduğu yerde açarak, kasada bulunan yaklaşık 10 bin lira ve 2 bin euro ile işyerindeki dizüstü bilgisayar, bilgisayar ekranı ile bir matkabı alarak kaçtı.

Sabah saatlerinde işyerlerine gelenler, hırsızlığı fark edince polise haber verdi. Polis ekipleri işyerlerinde inceleme yaparak parmak izi belirlemeye çalıştı.

KASAYI ÇOBAN BULDU

KSSS Sosyal Tesisleri'ndeki oto galeriden çalınan kasa ise bir çoban tarafından Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Alıç Köyü yakınlarındaki bir ağaçlık içerisinde açılmış halde bulundu. Polis, kasada yaptığı incelemede, çevreye saçılmış çek karnesi, senetler ve araçların ruhsatları ile anahtarları buldu. Hırsızların kasanın içerisinden sadece bin 500 lira değerindeki boya ölçüm cihazını aldıkları belirtildi.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.



ÜY(LK/CK)