Alsancak Limanı'ndan başlayan yürüyüş ile Gündoğdu Meydanı'na gelen grubun arasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Emin Küçük, İl Müdürlüğü çalışanları, kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcu ve öğrenciler yir aldı. Burada bir konuşma yapan Emin Küçük şunlarısöyledi:

"Yeni kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bir yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirmiş olduğu projeler sayesinde, Türkiye genelinde 1 milyona yakın insana spor yapma imkanı sağlandı. Yüz binlerce gencimizin katılımıyla çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Spor sağlıklı yaşamanın yanı sıra, yaşam kalitemizi arttırmaya ve geliştirmeye yardımcı olur. Artık yaz dönemi spor etkinlikleri biterken, kış dönemi spor etkinlikleri ise bugünden itibaren başlıyor. Başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İzmirlileri tesislerimize bekliyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri ile sıkı işbirliği yaparak sporu tabana yaymak, aktif sporcu sayısını arttırmak, her yaştan kişiye spor yaptırmak, sağlıklı bir toplum oluşturmak için çalışıyoruz."

Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Emin Küçük'ün konuşmasının ardından etkinlik, aerobik ve halk oyunları gösterileri sunulmasıyla sona erdi.



EA(AÖ/COŞ)