Konaklı Beldesi'nde özellikle İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı turistlere hizmet veren Pascha Bay Otel, misafirlerinin tatilini renkli aktiviteler ve animasyonlarla renklendiriyor. Otel yönetimi, geleneksel hale gelen havuzda su jimnastiği rekoru denemesinin 9'uncusunu düzenledi. Havuz dışında animatörler tarafından dans gösterisi ile başlayan rekor denemesi, bir süre sonra verilen komutla havuzun içinde devam etti. Yüzlerce turist, animatörlerin eşliğinde yaklaşık 1 saat boyunca su içinde jimnastik yaptı. Turistler daha sonra tek tek sayılarak havuzdan çıktı. Rekor denemesine katılan turistlere karpuz ve içecek ikramında bulunuldu.

Pascha Bay Otel Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Emel Karaçaylı, TUI tur operatörüne bağlı oteller arasında rekabet ortamı oluşturmak ve müşteriler için değişik bir aktivite sağlamak için düzenledikleri havuzda su jimnastiği rekoru denemesinin bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karaçaylı, bu aktiviteyi geçen yıl yapılan denemede 362 turistin katıldığını belirtti. Karaçaylı, "2009 yılında 441 kişi ile kendi rekorumuzu kırmıştık. Geçen yıl rekoru kıramamıştık ancak bu yıl 465 kişi ile kendi rekorumuzu kırdık. Bu organizasyon turistler arasında atlı bir rekabet ve renkli bir aktivite oluyor. Yarışmaya katılan müşterilerimiz arasında akşam yemeğinin ardından çekiliş yapacağız. Kazanan müşterimiz gelecek sezon için 1 haftalık tatil hediye edeceğiz" dedi.