Eskişehir'deki 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'nda çalışan İbrahim Çakır, 3 ay önce tanışıp aşık olduğu Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi'nin danışma görevlisi Sultan Altay'a evlilik teklifinde bulunmak amacıyla 19 arkadaşından yardım istedi. Çakır, üzerinde harflerin bulunduğu beyaz tişörtleri arkadaşlarına giydirdi. Kendisi de üzerinde soru işareti olan tişörtü giyen İbrahim Çakır, cep telefonundan Sultan Altay'ı arayarak hastane bahçesine gelmesini istedi. Sultan Altay çalıştığı hastaneden bahçeye çıktığında sevgilisi İbrahim Çakır ile arkadaşlarının giydikleri tişörtlerle oluşturduğu "Benimle Evlenir misin?" yazısı ile karşılaştı.

İbrahim Çakır, bir anda şaşkınlık geçiren sevgilisi Sultan Altay'ın yanına gidip diz çökerek bir buket çiçek verdi. Çakır, ardından tek taş yüzüğü uzatıp "Benimle evlenir misin?" diyerek evlilik teklifinde bulundu. Sultan Altay'ın "Evet" demesi üzerine İbrahim Çakır'ın arkadaşları havaya konfetiler attı.

Çok mutlu olduğunu belirten İbrahim Çakır, "3 ay önce ameliyat olan bir yakınımı ziyaret etmek için hastaneye gelmiştim. Hastanede görev yapan Sultan Altay ile o gün tanıştık. Arkadaşlığımız kısa sürede aşka dönüşünce evlilikle noktalamak için böyle bir sürpriz yaptım" diye konuştu.

Sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşıran Sultan Altay ise "Çok mutluyum" dedi.