Olay bugün Haliç Köprüsü üzerinde Ankara istikametinde 10.15 sıralarında meydana geldi. Köprü üzerinde bir süre yürüyen 30 – 35 yaşlarındaki bir kişi, korkulukların üzerine çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Suya çakılan bu kişi bir süre suyun yüzeyinde çırpındıktan sonra gözden kayboldu. Olaya tanıklık eden bir vatandaşın ihbarı üzerine köprüye Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gönderildi.

DENİZ POLİSİ’NE DE HABER VERİLDİ

Görgü tanığının verdiği bilgiler doğrultusunda deniz polisine bağlı dalgıçlar, intiharın gerçekleştiği iddia edilen yerde çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından ceset bulunarak, bota alındı.

Ceset daha sonra Ayvansaray’da karaya çıkarıldı. Yapılan incelemede intihar eden kişinin 30 – 35 yaşlarında bir erkek olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde yapılan aramada kimlik belgesi bulunamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ceset, incelemelerin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

(BB)