Merkez Yıldırım İlçesi Ertuğrulgazi Polis Merkezi'nde görev yapan ve bir süre önce eşi ile iki kızını tatil için memleketi Ardahan'ın Posof İlçesi'ndeki anne ve babasının yanına gönderen Çetin Taşkıran, geçen perşembe akşamı arkadaşlarıyla halı sahada futbol maçı yaptı. Gece yarısı Zümrütevler Mahallesi'ndeki evine gelen polis memuru Taşkıran, komşularının çay içip sohbet etme teklifini, "Çok halsizim. Yatmak istiyorum" diyerek kabul etmedi.

İŞE GELMEYİNCE ARKADAŞLARI EVDE CESETİNİ BULDU

Dün akşam nöbetci olduğu Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ndeki görevine gelmeyen Çetin Taşkıran'a arkadaşları cep telefonuyla ulaşamayınca, merak edip evine gittiler. Çilingir yardımıyla kapıyı açan polisler, arkadaşlarının mutfakta cansız bedeni ile karşılaştılar. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin edilen 18 yıllık polis memuru Taşkıran'ın ceseti, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Çetin Taşkıran'ın cenazesi, bugün görev yaptığı polis merkezinde düzenlenecek törenin ardından Ardahan'ın Posof ilçesinde toprağa verilecek.